Consult en tarieven

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan zowel een gesprek in de praktijk of aan de telefoon zijn. In zo'n 20 minuten probeer ik een eerste beeld te krijgen van je  hulpvraag en/of klachten. Samen bespreken we welke vorm van begeleiding hierbij zou passen en wat je van mij kan verwachten. Je mag meteen besluiten om verder te gaan, maar je mag dit natuurlijk ook op een later moment beslissen.

Eerste consult

Voorafgaand aan het eerste consult heb ik je gevraagd om een vragenlijst en/of eetdagboek in te vullen. Hieruit vloeien de eerste en op maat afgestemde adviezen. Alle besproken punten krijg je overzichtelijk, op papier mee naar huis samen met praktische handvatten zoals voorbeelddagmenu, indien nodig aanvullende supplementen en recepten.

Vervolgconsulten

De frequentie van de vervolgconsulten hangt af van jouw hulpvraag en/of klachtenverloop. Dit stemmen we onderling af. Soms vinden er wat aanpassingen plaats naar gelang de klachtenvermindering. Dit alles om de adviezen zo goed mogelijk op jou en de huidige situatie af te stemmen.

Weegconsult

Als extra stok achter de deur bied ik een weegconsult aan op een professionele weegschaal van Tanita. Deze voert een complete lichaamsanalyse uit.

 

Tarieven

Kennismakingsgesprek                                 gratis

Eerste consult (90 minuten)                          € 60,00

Vervolgconsulten (45-60 minuten)              € 40,00

Weegconsulten (15 minuten)                       € 12,50

 

Afspraak?

 06 28 59 92 56          pauline@calor-voedingsadvies.nl