Over Calor Praktijk voor Voedingsadvies 

Ik ben Pauline Kortenaar (1974) en woon in Heerhugowaard. Mijn grote passie is voeding en gezondheid. Ik ben gek op lekker eten en nieuwe recepten uitproberen. Ook mijn opleiding heeft in het teken gestaan van voeding. Ik heb in 1997 mijn opleiding voeding en diëtetiek met succes afgerond. En heb daarna nog allerlei andere cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van voeding, coaching en beweging. In 2011 ben ik mijn eigen praktijk Calor voor voedingsadvies gestart. 

Ik ben mij zeer bewust van de invloed van voeding op de gezondheid. Ondanks deze kennis weet ik ook hoe moeilijk het is om verleidingen te kunnen weerstaan. Leven is genieten en lekker eten is hoort daar zeker bij. Gelukkig heb ik zelf ervaren dat dit heel goed samen kan gaan.

In 2020/2021 heb ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer en therapie gevolgd en met succes afgerond. In mijn praktijk kwam ik steeds meer mensen tegen met allerlei gezondheidsklachten. Veel van deze klachten zijn voeding of leefstijl gerelateerd. Ik zocht naar meer diepgang om deze mensen echt te kunnen helpen. En kwam zo terecht bij de orthomoleculaire voedingsleer. 

Verreweg de meeste chronische aandoeningen zijn voeding gerelateerd en dit betekent dat we onze gezondheid kunnen verbeteren door verandering van leefstijl en voeding. Hiervoor onderzoek ik met je of je wel de optimale hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt.

Met een advies op maat ga je vervolgens aan de slag om je gezondheid te verbeteren!

Ik zie je graag…

Pauline

 06 28 59 92 56          pauline@calor-voedingsadvies.nl