Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cambridge Weight Plan bij Calor praktijk voor voedingsadvies

Overgewicht is een uiterlijke vorm van onbalans in jezelf. Om je gewicht in evenwicht te brengen en af te slanken naar een gewicht dat bij jou past, werkt Calor praktijk voor voedingsadvies met Cambridge Weight Plan.

 

Het Stappenplan

Met ingang van 1 januari 2017 heeft Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma: Het Stappenplan is nieuw in Nederland en gebaseerd op reeds in Engeland behaalde successen. Samen met mij bepaal je in welke Stap je begint. Stappen we in bij stap 1 (het vertrouwde 500 programma) of stappen we in bij een volgende stap? Wat past er op dit moment het beste bij jou? We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen met voeding. Stap 7 bestaat uit een heel mooi en compleet nazorgprogramma waarbij ik je 18 weken zal begeleiden om zo langdurig en succesvol op gewicht te kunnen blijven.

Intakegesprek

Een intakegesprek maakt altijd deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en jouw persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn.

Naast het Stappenplan biedt Cambridge Weight Plan nu ook een uitgebreider productgamma met verschillende smaken. De smaak is nog beter en de zoetstoffen zijn vervangen. Naast de wetenschappelijke onderbouwing ben ik er enorm trots op dat Cambridge Weight Plan de eerste in Nederland is wiens producten (en daarmee dus ook het Stappenplan) volledig voldoen aan de nieuwe Europese wet- en regelgeving.

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over Cambridge Weight Plan kun je afspraak te maken met Calor voor een intakegesprek om een plan op te stellen over het behalen van een bij jouw passend gewicht en innerlijke balans.

Afspraak maken?

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren