Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Orthomoleculair voedingsadvies

Calor praktijk voor voedingsadvies maakt bij haar adviezen gebruik van voedingsinzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. 

 

Wat houdt dat in?

Orthomoleculair staat voor de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden op de juiste plek. In het kort gezegd gaat het hierbij over welke voeding, in welke hoeveelheid en bereidingswijze bijdraagt om de optimale beschikbaarheid in het lichaam te bewerkstelligen. 

Suppletie

Ook kan er geadviseerd worden extra voedingsstoffen zoals anti-oxidanten (vitamine C, betacaroteen, vitamine A, vitamine E, alfaliponzuur, selenium, zink etc.), vitaminen B, mineralen, aminozuren en vetzuren in tablet, poeder, vloeistof of capsulevorm te nemen als blijkt dat hieraan een tekort is.  Dit naar aanleiding van een bloed- of ontlastingsonderzoek en/of slechte voedingsgewoonten en/of klachten die een onbalans aangeven.

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over het orthomoleculaire voedingsadvies kun je een afspraak maken met Calor praktijk voor voedingsadvies voor een vrijblijvend gesprek

Afspraak maken?

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren