Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Over Calor Praktijk voor Voedingsadvies & Pauline Kortenaar

Ik ben Pauline Kortenaar (1974) en woon in Heerhugowaard. Mijn grote passie is voeding en gezondheid. Ik ben gek op lekker eten en nieuwe recepten uitproberen. Ook mijn opleiding heeft in het teken gestaan van voeding. Ik heb in 1997 mijn opleiding voeding en diëtetiek met succes afgerond. En heb daarna nog allerlei andere cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van voeding, coaching en beweging. In 2011 ben ik mijn eigen praktijk Calor voor voedingsadvies gestart.

Ik ben mij zeer bewust van de invloed van voeding op de gezondheid. Ondanks deze kennis weet ik ook hoe moeilijk het is om verleidingen te kunnen weerstaan. Leven is genieten en lekker eten is hoort daar zeker bij. Gelukkig heb ik zelf ervaren dat dit heel goed samen kan gaan.

Alleen klinkt het altijd makkelijker dan het is, want elke verandering kost tijd en moeite. Om de motivatie te verhogen ga ik vanaf januari 2020 werken met de meest complete voedingsapp. Dit uiteraard in combinatie met een intensief coachings traject.

Ik help je graag bij het vinden van de eet- en leefstijl die bij je past. En de weg er naar toe kan voor iedereen verschillend zijn. Ga samen met mij de uitdaging aan.

Ik zie je graag…

Pauline

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren