Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Voedingsadvies door Calor praktijk voor voedingsadvies

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek kan in de praktijk of telefonisch plaatsvinden. Je krijgt een indruk van wat Calor voor je kan betekenen en of dit overeenkomt met je verwachtingen. Als je besluit verder begeleidt te willen worden, ontvang je een voedingsdagboek en wordt een afspraak ingepland.

Eerste Consult

Dit eerste consult duurt ongeveer 1 uur. Dit gesprek heeft vooral als doel om een goede indruk te krijgen van de huidige eet- en leefstijl, de gezondheid en de motivatie om af te willen vallen. Daarnaast volgen er al wat adviezen en tips. Uiteraard wordt ook je gewicht, lengte, taille en vetpercentage gemeten.

Vervolgconsulten

Ieder vervolgconsult duurt ongeveer 20 minuten. In deze tijd is er voldoende ruimte om te wegen, voor tips, adviezen en om van gedachten te wisselen. Elke keer worden knelpunten besproken en onderwerpen behandeld. Denk hierbij aan lezen van etiketten, om te gaan met speciale gelegenheden, beweging etc.

Weegmomenten

Voor een eenmalig kort weegmoment zonder consult en/of afname van Cambridge producten zijn de kosten € 7,50. Indien je er voor kiest om regelmatig een weegmoment te hebben, dan is het handig om een balanskaart aan te schaffen. Deze kaart kost € 35,00 en is voor 5 weegmomenten waarbij je het 6e moment cadeau krijgt! Een gebruikte balanskaart kan niet retour genomen worden!

BMI berekenen?

Aanmelden?

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren